Cake mat Saumon a Porrett
Schwieregkeetsgrad
Entdeckt dëst leckert Rezept mat Mayonnaise „au citron“. Et ass ideal fir de Summer. Jee no Loscht … a Meteo … kann et kal oder waarm genoss ginn!
- -300 g Saumonsfilet
- -Olivenueleg
- -1 Schallott
- -240 g Miel
- -12 cl Mëllech
- -1 hallef Tut Hief
- -Lëtzebuergesch Mayonnaise „au citron“
- -Salz
- -Peffer
- -2 Porretten
- 1De Schäffchen op 180 °C erhëtzen.
- 2D’Schallott an d’Porrette kleng schneiden.
- 3An eng Pan mat Olivenueleg maachen. Mat Salz a Peffer wierzen.
- 4Mix 4 to 5 tablespoons of Luxembourg lemon mayonnaise with the flour, milk and half pouch of yeast.
- 5De Saumonsfilet wierfelen.
- 6De Saumon, d’Porretten an d’Schallott bei d’Mëschung maachen.d the salmon, leeks and the shallots to the mixture.
- 7Bakpabeier an eng Cakeform leeën an d’Mëschung draschëdden.
- 8D’Cakeform an de Schäffche stellen a bei 180 °C während ca. 40 Minutte baken.
- 9Aus dem Schäffchen huelen an ouni Hemmunge genéissen!