Cake mat Saumon a Porrett
							Schwieregkeetsgrad
							
						
						Entdeckt dëst leckert Rezept mat Mayonnaise „au citron“. Et ass ideal fir de Summer. Jee no Loscht … a Meteo … kann et kal oder waarm genoss ginn!
- -300 g Saumonsfilet
 - -Olivenueleg
 - -1 Schallott
 - -240 g Miel
 - -12 cl Mëllech
 - -1 hallef Tut Hief
 - -Lëtzebuergesch Mayonnaise „au citron“
 - -Salz
 - -Peffer
 - -2 Porretten
 
							- 1De Schäffchen op 180 °C erhëtzen.
 - 2D’Schallott an d’Porrette kleng schneiden.
 - 3An eng Pan mat Olivenueleg maachen. Mat Salz a Peffer wierzen.
 - 4Mix 4 to 5 tablespoons of Luxembourg lemon mayonnaise with the flour, milk and half pouch of yeast.
 - 5De Saumonsfilet wierfelen.
 - 6De Saumon, d’Porretten an d’Schallott bei d’Mëschung maachen.d the salmon, leeks and the shallots to the mixture.
 - 7Bakpabeier an eng Cakeform leeën an d’Mëschung draschëdden.
 - 8D’Cakeform an de Schäffche stellen a bei 180 °C während ca. 40 Minutte baken.
 - 9Aus dem Schäffchen huelen an ouni Hemmunge genéissen!